Nisäkkäiden suomenkieliset nimet / Finnish names of mammals

Hei!

Käänsin kaikkien suomen nisäkkäiden lajilistalla olevien lajien nimet suomeksi, toivottavasti helpottaa monia havaintojen syötössä tänne.

I translated all species names in Mammals of Finland Check List to Finnish, i hope it helps many users to save observations.

Please see:

http://www.inaturalist.org/lists/550065-Mammals-of-Finlands-Check-List?observed=any&page=1&q=&rank=all&taxon=&taxonomic_status=all&view=taxonomic

Lähettänyt highlatitudenaturalist highlatitudenaturalist, 14. helmikuuta 2017 21:31

Kommentit

Thumb

Kannattanee päivittää kuvaus (jos ryhmää vielä pitää elossa) ja poistaa maininta siitä, että havainnot kannattaa pistää myös Hatikkaan/Löydökseen. Ko. systeemit on ajettu alasa iNaturalist-data on nyt suoraan Lajitietokeskuksen käytettävissä :)

Lähettänyt dipterajere 7 kuukautta sitten (Lippu)
Thumb

Projekti kannattaisi ehkä korvata automaattisesti havaintoja keräävällä koontiprojektilla? Voin ehkä itsekin tehdä sellaisen jos @highlatitudenaturalist ei ole enää täällä aktiivinen, tosin minulla ei sinänsä itsellä ole nisäkäshavaintojen kokoamiseen tai projektin ylläpitämiseen erityistä intressiä.

Lähettänyt kaupunkilinnut 6 kuukautta sitten (Lippu)
Thumb

Projektin perustaja @highlatitudenaturalist ei näytä enää olevan aktiivinen. @mikkohei13 tms: olisiko mahdollista ja mielekästä muuttaa projekti uudenmalliseksi automaattisesti päivittyväksi koontiprojektiksi?

Lähettänyt kaupunkilinnut 3 kuukautta sitten (Lippu)

Lisää kommentti

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lisätäksesi kommentteja