Soolotalkoot-kampanjan viimeinen viikko on käynnissä, olethan ilmoittautunut mukaan myös Lyytissä?

Soolotalkoot-kampanja lähestyy loppusuoraa – viimeinen kampanjapäivä on su 22.8. – mutta ei hätää, vielä on tämä viikko aikaa talkoilla ja ilmoittaa jo tehdystä torjunnasta! Samalla kun poistat haitallisia vieraslajeja kotipihalta tai oman paikkakunnan vieraslajikohteelta, voit toimia osana Soolotalkoot-yhteisöä.

Vieraslajien torjunta -iNaturalist-projektissa on suuri määrä aktiivisia vieraslajitorjujia – suomalaisen luonnon monimuotoisuus kiittää arvokkaasta työstänne!

Ahkerin soolotalkoilija ja -talkooporukka palkitaan diplomilla Suomen luonnon päivänä 28.8., jolloin julkaistaan myös kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvottavat tuotepalkinnot. Arvontaan osallistumista, palkitsemista ja palkintojen lähettämistä varten me järjestäjät tarvitsemme teidän yhteystietojanne – ja siksi toivommekin että jos et ole vielä ilmoittautunut virallisesti kampanjaan mukaan Lyytissä, tekisit sen ennen sunnuntaita tai ennen kuin kirjaat kesän viimeiset torjuntatoimesi projektiin.

Lyytilomakkeessa https://www.lyyti.fi/reg/soolotalkoot kysymme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja kotikuntasi lisäksi torjutko soolona vai osana jotain torjuntaporukkaa ja mitä nimimerkkiä käytät iNaturalistissa.

Antoisaa loppukiriä kaikille ja mitä parhainta kesän jatkoa!

Julkaistu elokuu 17, 2021 12:13 IP. käyttäjältä markusseppala markusseppala

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Lisää kommentti

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lisätäksesi kommentteja